dimecres, 7 de gener de 2015

Un valor afegit que costa poc i es busca molt

La darrera representació de Mar i Cel es va saldar amb una merescuda ovació pels actors, els músics i l’excel·lent escenografia. I ja van ... Nogensmenys, com a d’altres musicals, haguéssim agraït una mica de context, un xic d’informació sobre el moment històric, les passions que s’hi destaquen, el perfil dels personatges. Un llibret comentat seria un gran complement.


De tornada cap a casa, pensant en alguns jocs i joguines flamants, veiem que, potser, també hi havia la mateixa mancança: els vam demanar als Reis amb la confiança en una bona marca, un bon producte i una funció lúdica, educativa i enriquidora. Però no hi havia cap explicació de tot això, només l’objecte. 
Els Reis acostumen a encertar, però mancava una explicació sobre el suport al desenvolupament de la psicomotricitat fina, les habilitats artístiques, la capacitat d’expressió, la socialització o la confiança de l’infant en si mateix.

Desprès ho buscarem a les xarxes socials o a espais al web de major o menor qualitat. I reforçarem la idea de l’encert dels Reis i la recomanació que podrem fer. La oportunitat d’explicar-ho en un full senzill (o en un argument clar pels comerciants), però, s’ha deixat escapar. I hagués estat molt útil com a aportació de valor pel client i com a mostra d'un bon coneixement del proveïdor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada