dilluns, 29 de desembre del 2014

Nous socis (1/3)


Ens vam trobar amb l'Agència Catalana de Turisme el primer dia de març de 2012, gràcies a la presentació de la Marta, de la Direcció General d'Indústria.

D'aleshores ençà hem compartit algunes trobades i bona química amb vàries persones de l'equip, fins a arribar a la seva assistència a activitats de KID'S CLUSTER durant 2014.
L’ACT, entre d’altres activitats, certifica destinacions que s’orienten al públic familiar, i hi cerca la complicitat de suficients agents de diversos tipus que conformen destinacions gràcies a la suma d’esforços i qualitats destacades d’uns i altres. 

El seu enfoc col·laboratiu, orientat al segment infantil i transversal va facilitar que veiessin amb bons ulls la nostra iniciativa, i ara ja hem fet un pas més i gaudirem de la seva adhesió des-de gener.

Estan atents als estudis que hem fet i als que volem posar en marxa, i saben que els millor llocs per a anar amb família el conformen el paisatge, les persones, els productes i els serveis que s’hi troben. A l’entorn de les famílies amb infants segur que hi haurà bastants socis amb molt a sumar.


Benvinguts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada