dimarts, 23 de desembre del 2014

El millor regal per Nadal: el contacte, l’atenció i l’amor cap als nens

Veient el darrer anunci d’IKEA no hem pogut menys que recordar el resultat del nostre estudi de 2010 sobre tendències en el mercat infantil. La multinacional sueca, en la seva campanya de Nadal, ha llançat un anunci en el qual realitza un experiment amb nens i els pregunta que, a més d’escriure la carta per als Reis Mags, n’escriguin una per als seus pares. Els hi diuen: ¿què els demanaríeu?
En el nostre estudi sobre tendències del mercat infantil vam veure molt clarament que el que realment motiva els menors i els il·lusiona és el contacte, l’atenció i l’amor dels seus (pàgina 24 de l’informe qualitatiu), que els pares són plenament conscients que els fills tenen més coses de les que necessiten (pàgina 90 de l’informe quantitatiu) i que els pares voldrien gestionar millor el temps amb els fills (pàgina 11 de l’informe de tendències).
A l’exercici final de generació d’idees vam abordar la possible resposta al neguit patern de voler passar més temps amb els fills. Resulta complex combinar això amb la necessària orientació comercial de les empreses, que han de vendre els seus productes i serveis a un mercat saturat i amb una demanda limitada per una menor renda disponible. Però es pot fer: IKEA ho ha fet.
Us convidem a reflexionar a l’entorn de les petites i grans idees que reposen a les vostres taules o amagades en alguna carpeta física o virtual. A KID’S CLUSTER estem per facilitar que es transformin en productes, serveis o comunicacions, com en aquest cas, i per això us oferim estudis, els debats que s’hi generen, els continguts de les nostres activitats o els contactes que us facilitem entre vosaltres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada